'Türkiye'yi dünyanın 13'üncü büyük ekonomisi haline getirdik'

AK Parti Genel Baskan Yardımcısı Cigdem Karaaslan: - "Turkiye'yi, satın alma gucu paritesine gore dunyanın 13'üncü buyuk ekonomisi haline getirdik. Birçok alanda Cumhuriyet tarihimizin rekorlarını kırdık"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2019 10:50, Son Güncelleme : 13 Ağustos 2019 10:38
'Türkiye'yi dünyanın 13'üncü büyük ekonomisi haline getirdik'

AK Parti Genel Baskan Yardımcısı Cigdem Karaaslan, "Turkiye'yi, satın alma gucu paritesine gore dunyanın 13'üncü buyuk ekonomisi haline getirdik. Birçok alanda Cumhuriyet tarihimizin rekorlarını kırdık." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin kurulusunun 18'inci yıl donumu dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Karaaslan, partilerinin kuruluşundan itibaren vatandaşın umudu ve güveninin adresi olduğunu belirtti.

Karaaslan, mesajında şunları kaydetti:

"14 Agustos 2001'de, ülkemizde adalet ve kalkınma ihtiyacının geregi olarak, siyasi hayatı boyunca daima milletin sesine kulak veren, siyasetini milletle birlikte ve sorumlulukla yapmayı ahlak edinen Sayın Recep Tayyip Erdogan tarafından kurulan AK Partimiz kurulusundan kısa bir sure sonra gerçeklesen seçimlerde elde ettigi buyuk basarıyla milletimiz nezdinde ne denli büyük bir umut ve guvenin adresi oldugunu gostermistir. İktidara geldigimiz gunden bu yana, tasıdıgımız gorev bilinciyle ülkemizin öncelikli ihtiyaçlarından baslamak üzere çozum bekleyen meseleleri hızla gündemimize alarak tüm kadrolarımızla birlikte ülkemizi kalkındırmak, milletimize daha iyi hizmetler sunmak için çalıstık. Girdigimiz tüm seçimlerden aziz milletimizin teveccühü, takdiri ve guçlu destegiyle çıktık."

18 yıllık dönemde Turkiye'de geçmisle kıyaslanamayacak dev adımlar atıldığına işaret eden Karaaslan, şöyle devam etti:

"Daha önce hayal dahi edilemeyen hamleleri hayata geçirdik, hak ve ozgurluklerden yatırım ve hizmetlere çok genis bir yelpazede ilerleme sagladık. İstihdamda, turizmde, ihracatta, sosyal politikalarda, egitimde, saglıkta, savunmada yakaladıgımız ve daha da ileri tasıdıgımız hedeflerimizle büyük basarılar elde ettik. Bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken bir yandan da ülkemizi kalkındırmanın, milletimizi daha iyi hizmetlerle bulusturmanın mücadelesi içinde olduk. Turkiye'yi, satın alma gucu paritesine gore dunyanın 13'üncü buyuk ekonomisi haline getirdik. Birçok alanda Cumhuriyet tarihimizin rekorlarını kırdık, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yılı 2023'te ulkemizi daha iyi noktaya tasımak için 2023 hedeflerini ortaya koyduk ve bu hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Milletimize yararı olmayan birtakım soylemlerle vakit kaybetmek yerine milletimizin gundemine odaklandık ve verdigimiz sozleri tuttuk."

AK Parti'nin Anadolu irfanıyla guç kazandığını ve yarınlara umut olduğunu vurgulayan Karaaslan, "Bu davayı bugunlere sabır, sadakat, inanç ve azim getirmistir. Bu süreçte en büyük destekçimiz, gonulden baglı oldugumuz milletimiz ve bir aile birlikteliginde oldugu gibi aynı hedef dogrultusunda çalıstıgımız teskilatlarımız oldu. Bizde bu inanç, gayret, özveri ve çalısma azmi; milletimizde gucumuze guç katan bu buyuk destek, fedakarlık ve vatan askı oldukça yolumuzdan asla dönmeyecek, Cumhurbaskanımız ve Genel Baskanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliginde ulkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize hep birlikte ulastıracagız. AK Partimizin kurulusunun 18'inci yılını büyük bir gururla kutlarken, ülkemizin ve milletimizin beklentilerini karsılayacak adımlar atıyor, 18 yasın heyecanı, kararlılıgı, tutkusu ve dinamizmiyle daha da güç kazanarak yolumuza devam ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber