Öğrencilere ucuz tatil fırsatı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2007 19:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atakent beldesindeki 23 Nisan Spor ve İzcilik Okulu tesislerinde, öğretmen, öğrenci ve ailelerine ''her şey dahil'' tatil imkanı adeta sembolik ücretlerle sağlanıyor.

Atakent beldesinin Kapızlı Mahallesi'nde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı faaliyet gösteren tesisin Müdürü Mehmet Ateş, tesislerde 11 yıldır öğretmen ve öğrencilere aileleriyle tatil imkanı sunduklarını, şu anda tesislerde 800 kişinin kaldığını bildirdi.

Güneşi ve kumsalıyla ünlü Kapızlı'da denize sıfır olan tesislerinden öğrencilerin her şey dahil kişi başına 10 YTL, milli eğitim çalışanları ve ailelerinin ise 23 YTL karşılığında faydalandığını ifade eden Ateş, şunları söyledi:

''Toplam 900 yatak kapasiteli tesislerimizde konuklarımıza sabah kahvaltısı ve her öğünde 3 çeşit olmak üzere öğlen ve akşam yemekleri veriyoruz. Her odada klima, buzdolabı, duş ve televizyonun bulunduğu tesislerimizden faydalananlar için tarihi yerlere gezi ve yat turları da düzenliyoruz. Kar amacı güden bir kurum olmadığımızdan tek hedefimiz öğrenci ve milli eğitim çalışanlarının ekonomik koşullarda tatil yapmalarına olanak tanımak.''

Tesislerde tatil yapan öğretmen ve öğrenciler de ucuz tatilin keyfini yaşadıklarını söylediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber