İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yeni atanan kayyım Belediye Başkanı: Herkesi kucaklamaya çalışacağız

Diyarbakır, Van ve Mardin'in HDP'li Büyükşehir Belediye Başkanları, İçişleri Bakanlığı'nca haklarında yürütülen terör soruşturmaları kapsamında görevlerinden alındı. Görevden alınanların yerine, o kentlerin valileri kayyım olarak atandı.Van Büyükşehir Belediyesi'ne kayyım atanan Mehmet Emin Bilmez "Kaynaklarımız tamamiyle Van halkının mali müşterek hizmetlerinde sunulacak. Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Herkesi kucaklamaya çalışacağız." dedi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Ağustos 2019 09:14, Son Güncelleme : 19 Ağustos 2019 09:16
Yeni atanan kayyım Belediye Başkanı: Herkesi kucaklamaya çalışacağız

Diyarbakır, Van ve Mardin'in HDP'li Büyükşehir Belediye Başkanları, İçişleri Bakanlığı'nca haklarında yürütülen terör soruşturmaları kapsamında görevlerinden alındı. Görevden alınanların yerine, o kentlerin valileri kayyım olarak atandı.

İçişleri Bakanlığı açıklamasında, Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediye Başkanları görevlerinden alındığı, yerlerine Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne Mardin Valisi Mustafa Yaman, Van Büyükşehir Belediyesi'ne Van Valisi Mehmet Emin Bilmez belediye başkan vekili olarak görevlendirildiği belirtildi.

Van Büyükşehir Belediyesi'ne kayyım atanan Bilmez, yaptığı açıklamada "Çalışanlarımızın aşıyla ekmeğiyle oynamayacağız. Derdi aşı ve ekmeği olan ve Van halkına hizmet olan herkesle birlikte hizmet edeceğiz Van halkına. Kaynaklarımız tamamiyle Van halkının mali müşterek hizmetlerinde sunulacak. Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Herkesi kucaklamaya çalışacağız. dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber