İki müfettiş, "Emniyetin basılmasını" soruşturdu ve ihmalkarlık dışında bir şey bulamadı!!!

Haber Giriş : 26 Temmuz 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen iki polis başmüfettişi, soruşturmayı tamamladı: Van Emniyet Müdürlüğü?ne bağlı binanın basılarak Hamit Bayram'ın kaçırılması ?ihmalkarlıktan? kaynaklandı; herhangi bir çıkar ve rüşvet ilişkisi yok

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen iki polis başmüfettişi Dr. Osman Olgun ve Ümit Aksoy Van'dan sonra Malatya'da da incelemelerini tamamladı. İki polis başmüfettişinin yarın Ankara'ya dönerek, Ön İnceleme Raporu'nu sunmaları bekleniyor.

Edinilen bilgilere göre, iki başmüfettiş yaptıkları soruşturmada, baskın olayında hiç kimsenin kasıtlı davranmadığını belirlerken, herhangi bir çıkar ve rüşvet ilişkisine de rastlamadı.

Müfettişlerin ilk izlenimlerine göre, Van Emniyeti'ne ait binanın basılıp eski milletvekili Mustafa Bayram'ın oğlu Hamit Bayram'ın kaçırılması, ?ihmalkarlık sonucu? gerçekleşti.

Ancak yetkililer, başmüfettişlerin Van ve Malatya'da aldıkları ifadeler ve topladıkları belgeler ışığında Ankara'da yapacakları değerlendirmeler sonucunda tesbitlerin değişebileceğini belirttiler.

aa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber