İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Karamollaoğlu, Erdoğan'la görüşmesinin detaylarını paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından gözlerin çevrildiği Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, buluşmaya ilişkin ayrıntıları anlattı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Eylül 2019 23:08, Son Güncelleme : 17 Eylül 2019 23:29
Karamollaoğlu, Erdoğan'la görüşmesinin detaylarını paylaştı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Habertürk'te katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Karamollaoğlu, geçtiğimiz günlerde Beştepe'de bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la gerçekleştirilen 2 saatlik görüşmeye ilişkin detayları da aktardı.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN 'AF HAZIRLIĞI' MESAJI

"Münakaşaya girmeden her konuyu gündeme aldık" ifadelerini kullanan Temel Karamollaoğlu, sözlerine şöyle devam etti;

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'Bugün 150 bin civarında KHK ile görevlerinden uzaklaştırılmış insan var. Ayrıca farklı kanaatlerle ceza görmüş veya itham altında insan var. Bunların içinde mahkemeye gidip masum olduklarını ispat edip görevlerine dönemeyenler var' dediğini aktaran Saadet lideri, "Başka işle uğraşamıyorlar. Ben 'Bunun üstesinden gelinmesi lazım, bunu yapacak olan sizsiniz, bu af yoluyla da olabilir. Kendiniz birtakım çalışmalar yapıyorsunuz, bu mağduriyetlerin gecikmeden giderilmesine ihtiyaç var' dedim. Kesin olarak bir ifade kullanmamasına rağmen bu konuda birtakım hazırlıkların yapıldığı intibaı bende doğdu" ifadesini kullandı.

FETÖ'den ihraç edilip, beraat edenler için çalışma yapılıyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber