İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Eski CHP İl Başkanı kan vermeyi beklerken kalp krizinden öldü

Eski CHP Kırşehir İl Başkanı Şeref Karaosmanoğlu, tahlil için kan vermeye hazırlandığı sırada kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2019 15:53, Son Güncelleme : 19 Eylül 2019 17:33
Eski CHP İl Başkanı kan vermeyi beklerken kalp krizinden öldü

Eski CHP Kırşehir İl Başkanı Şeref Karaosmanoğlu, tahlil için gittiği aile sağlığı merkezinde kan vermeye hazırlandığı sırada kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.

Bir süredir sol kolunda ağrı hisseden 48 yaşındaki Karaosmanoğlu, kan tahlili için kent merkezindeki bir aile sağlığı merkezine gitti.

KAN VERECEĞİ SIRADA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Kan vermeye hazırlandığı sırada fenalaşan Karaosmanoğlu'na ilk müdahaleyi, buradaki sağlık ekibi yaptı. Karaosmanoğlu, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirlenen Karaosmanoğlu için CHP Kırşehir İl Başkanlığı önünde tören düzenlendi.

Karaosmanoğlu'nun cenazesi, daha sonra Ahi Evran Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Bağbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Kırşehir milletvekilleri Mustafa Kendirli ve Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP Kırşehir İl Başkanı Baran Genç, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, CHP Merkez İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan ve çok sayıda kişi katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber