Erdal İnönü, bir haftaya kadar taburcu edilecek

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2007 17:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zatürre teşhisiyle hastaneye kaldırılan Erdal İnönü, bir haftaya kadar taburcu edilecek

İSTANBUL (CİHAN)-Eski Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri eski Bakanı Profesör Doktor Erdal İnönü, yüksek ateş nedeniyle Metropolitan Florance Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yapılan tetkiklerde Erdal İnönü'nün Zatürre (Pnömoni) geçirmekte olduğu ve etken mikroorganizma tespit edildiği öğrenildi. Uygun Antibiyoterapi ile ateşinin kontrol altına alındığı ifade edilen İnönü'nün, bir hafta ile 10 gün içerisinde taburcu edileceği belirtildi.

Bu arada, Profesör Doktor Burhan Ferhanoğlu ile hastane başhekimi Doktor Oya Ozgan tarafından yazılı basın açıklaması yapılırken, İnönü ailesinin ya da hastane yönetiminin sözlü basın açıklaması yapmayacakları açıklandı.


Prof. Dr. Erdal İnönü'nün, zatürre teşhisiyle hastanede tedavi altında bulunduğu bildirildi.

Metropolitan Florence Nightingale Hastanesi'nden yapılan açıklamada, Erdal İnönü'nün 20 Ağustos Pazartesi günü tedaviye alındığı, zatürree teşhisi konulan İnönü'nün tedavisinin 7 ila 14 gün sürebileceği bildirildi. Açıklamada, antibiyotik tedavisiyle yüksek ateşin kontrol altına alındığı, İnönü'nün iki hafta içinde taburcu olması beklendiği ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber