Erdoğan 'Refah Partisi' dedi, Hulusi Akar oturduğu yerden uyardı

Kızılcahamam kampında partililere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra "Kendisine Refah Partisi olarak teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı. Erdoğan, yaptığı hatayı Hulusi Akar'ın uyarısıyla düzeltti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Ekim 2019 10:45, Son Güncelleme : 05 Ekim 2019 16:09

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam kampının açılışında partililere hitap ediyor. Konuşmasında MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerini ileten Erdoğan, "Kendisine Refah Partisi olarak teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı. Erdoğan'ın hatasını fark eden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, oturduğu yerde "AK Parti AK Parti" diyerek Erdoğan'ı uyardı. Bir süre sonra hatasını fark eden Erdoğan, gülümseyerek durumu düzeltti.

ERDOĞAN, 'REFAH PARTİSİ' DEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi ile olan çalışmalarının devam edeceği vurgusunu yapan Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde MHP ile çok daha kapsamlı ve yakın şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle de Sayın Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerimi şahsım katında ve tüm Refah Partisi olarak ifade etmek istiyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber