İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İstanbul'da 30 bin öğrenciye sınırsız eğlence imkanı

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İsfanbul Tema Park arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, 2019-2020 eğitim öğretim yılı boyunca kentteki 30 bin öğrenci, İsfanbul Tema Park ve Jungle İstanbul'da sınırsız eğlenme imkanı bulacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2019 15:04, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
İstanbul'da 30 bin öğrenciye sınırsız eğlence imkanı

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İsfanbul Tema Park arasında, 2019-2020 eğitim öğretim yılı boyunca Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilkokul, ortaokul ve liselerden 30 bin öğrenciye İsfanbul Tema Park ve Jungle İstanbul'da sınırsız eğlenme imkanı sunan iş birliği protokolü imzalandı.

Yapılan açıklamaya göre, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İsfanbul Tema Park arasındaki protokol kapsamında hayata geçirilen "Eğlencenin Başkentinde Eğleniyorum" projesi, 2019-2020 eğitim öğretim yılı boyunca kentte MEB'e bağlı okullarda öğrenim gören 30 bin öğrenciyi kapsayacak.

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğündeki imza töreni, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve İsfanbul Tema Park Yönetici Direktörü Tankut Tonger'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tonger, çocukların eğlenmesini eğitimin bir parçası olarak gördüklerini belirterek, öğrencilerin tema parkın farklı konseptteki ünitelerinde ve eğitici alanlarında yenilikler keşfetmesini önemsediklerini kaydetti.

Tonger, "Bu kapsamda projeyle kapılarımızı öğrenci kardeşlerimize açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımıza ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, bizim eğitime ve öğrencilere katkı sağlamamıza olanak tanıdıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz. 30 bin öğrencimize macera ve keşif dolu bir dünyanın kapılarını aralayacağız." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber