ASKİ Genel Müdürü istifa etti

Haber Giriş : 28 Ağustos 2007 17:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ASKİ GENEL MÜDÜRÜ İHSAN FİNCAN İSTİFA ETTİ

ANKARA (ANKA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (ASKİ)Genel Müdürü İhsan Fincan istifa etti.

Ankara'da yaşanan su sıkıntısı nedeniyle son dönemde çalışmalarını yoğunlaştırmasına karşın eleştirilerin odağına olan ASKİ Genel Müdürü Fincan, sağlık nedenlerini gerekçe göstererek istifa etti. Fincan'ın istifasını dün akşam saatlerinde Başkanlık makamına ulaştrdığı öğrenildi.

-GÖKÇEK ASKİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNÜ GÖREVDEN ALMIŞTI-

Su sıkıntısı nedeniyle ASKİ yöneticileriyle her gün toplantı yapan Gökçek, geçtiğimiz hafta ASKİ Özel Kalem Müdürü Ahmet Polat'ı görevden almıştı.

Gökçek, Ağustos ayı ortasında ASKİ Genel Müdürü İhsan Fincan ile genel müdür yardımcıları, daire başkanları ve özel kalem müdürü ile toplantı yapmıştı. ASKİ Özel Kalem Müdürü Ahmet Polat'ın toplantıdan sonra daire başkanlarına ?Niçin her şeyi Melih Başkan'a anlatıyorsunuz. Ağzınızı sıkı tutun? demesi üzerine olaya sinirlenen Gökçek, Polat'ı görevden almıştı. Gökçek, ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Bayram Açıkgöz'ü telefonla arayarak, ?görevden alın? talimatını verdiği, Polat'ın bunun üzerine görevden alındığı öğrenildi.

Su kesintileri nedeniyle Başbakan Erdoğan da dahil olmak üzere birçok kesimin elştirilerine uğrayan Gökçek'in, ASKİ'yi sıkı denetime aldığı yorumları yapılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber