İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kızına işkence yapan baba tutuklandı

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde 19 yaşındaki kızına işkence yaptığının belirlenmesi üzerine gözaltına alınan baba, sevk edildiği mahkemece tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2019 14:50, Son Güncelleme : 09 Ekim 2019 14:50
Kızına işkence yapan baba tutuklandı

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde 19 yaşındaki kızına işkence yaptığının belirlenmesi üzerine gözaltına alınan baba, "kasten yaralama" suçundan tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, dün sosyal medyada paylaşılan ve tepkilere sebep olan bir görüntüde, 19 yaşındaki kızına işkence yaptığı belirlenen baba Muzaffer A. hakkında soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli baba Muzaffer A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Muzaffer A, soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul Adalet Sarayı'na getirilerek savcılık katına çıkarıldı.

Şüphelinin ifadesi, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu savcısı tarafından alındı.

Savcılık şüpheliyi, 3 yıla kadar hapis cezası öngörülen, "kasten yaralama" suçundan tutuklanması istemiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti.

Şüpheli, sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Mağdurun emniyetteki ifadesinde, astım hastası olduğunu, evin camını açtığını, babasının kapatmasını istemesi üzerine çıkan tartışmada şüphelinin kendisine şiddet uyguladığını anlattığı öğrenildi.

Mağdurun, sosyal medyada paylaşılan görüntüyü ise evde yatalak olan annesine çektirdiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber