İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Havan mermisi, vergi dairesindeki memuru şehit etti

Şannlıurfa Valiliğinin yaptığı açıklamaya göre, Akçakale'de Suriye uyruklu 9 aylık bebek Muhammed Omar ve kadrosu Şanlıurfa vergi dairesinde olan ve hasar raporu için Akçakale ilçesinde görevli olan gelir uzman yardımcısı Cihan Güneş şehit oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Ekim 2019 16:37, Son Güncelleme : 11 Ekim 2019 16:35
Havan mermisi, vergi dairesindeki memuru şehit etti

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine, Suriye'nin Telabyad ilçesinden PKK'lı teröristlerce roket ve havanlı saldırı düzenlendi.

İlçe merkezine peş peşe düşerek patlayan roket ve havan saldırısının ardından 1'i bebek 2 kişi şehit oldu. 30 kişi de yaralandı.

İŞTE AÇIKLAMA

09.10.2019 tarihinde başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile birlikte Suriye tarafından atılan havan ve roket mermilerinin İlimiz Akçakale ve Ceylanpınar ilçelerimize isabet etmesi sonucu; Barış Pınarı Harekatının ilk şehidi Suriye uyruklu 9 aylık bebek Muhammed Omar ve kadrosu Şanlıurfa vergi dairesinde olan ve hasar raporu için Akçakale'de görevli olan Cihan Güneş şehit olmuştur. Atılan roket ve havan mermilerinin isabeti sonucu 46 vatandaşımız da yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımız Akçakale Devlet Hastanesi ve diğer hastanelerimize sevk edilerek tedavi altına alınıştır.
Şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber