Sinema salonuna isim koy, 5 yıl ücretsiz film izle

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2007 11:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'da 10 yıldır sinemaseverlerle buluşan Büyülü Fener Sineması'nın 3 salonu "Türkan Şoray", "Atıf Yılmaz" ile "Şener Şen", yanlarına "arkadaş" bekliyor. Sinemanın yeni inşa edilen 3 salonu için düzenlenen isim yarışmasında kazananlar 5 yıl ücretsiz sinema keyfi yaşayacak.

Ankara'nın Bahçelievler semtinde 10 yıldır izleyiciyle buluşan Büyülü Fener Sineması, Ekim ayından itibaren yepyeni bir çehreyle seyircisini ağırlayacak. Ses düzeninden koltuklarına, bilet gişesinden perdesine kadar tepeden tırnağa yenilenmeye başlanan sinemanın iki büyük salonu "Şener Şen" ile "Türkan Şoray" da bölünerek yeni salonlar hazırlanıyor.

Atıf Yılmaz Salonu ile "Hususi Salon" adıyla hizmet veren salon da tadilatla daha modern bir görüntüye kavuşuyor.

Toplam 6 salonla seyirci karşısına çıkacak olan sinemanın bu yeni salonlarına da isimlerini izleyici verecek. Bunun için bir yarışma açan sinema sahipleri, diğer salonlarla uyumlu olması için de bu salonlara yine sinema emekçilerinin isimlerini vermeyi düşünüyor. Salonlar için "[email protected]" adresine isim önerisinde bulunan 3 çift, 5 yıl süreyle ücretsiz film izleme hakkını edinecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber