İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

ATA AÖF'te Sınavsız İkinci Üniversite fırsatı devam ediyor

Eğitim-öğretim kalitesi ve kişi odaklı hizmet anlayışına sahip Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA-AÖF) güncellenen ders içerikleri ve 365 bine ulaşan öğrencisi ile 7 lisans, 27 önlisans ve 4 lisans tamamlama olmak üzere toplam 38 programla 2019-2020 eğitim-öğretim yılına başladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ekim 2019 14:58, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
ATA AÖF'te Sınavsız İkinci Üniversite fırsatı devam ediyor

Eğitim-öğretim kalitesi ve kişi odaklı hizmet anlayışına sahip Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA-AÖF) güncellenen ders içerikleri ve 365 bine ulaşan öğrencisi ile 7 lisans, 27 önlisans ve 4 lisans tamamlama olmak üzere toplam 38 programla 2019-2020 eğitim-öğretim yılına başladı.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi programlarına, çeşitli nedenlerle herhangi bir yükseköğretim programında eğitim öğretim imkanı bulamayan veya açıktan aynı anda ikinci bir üniversite okumak isteyen öğrenci adaylarının sınavsız ikinci üniversite kapsamında kayıt yaptırma şansları devam ediyor.

Yükseköğretim kurumlarından herhangi bir lisans ve önlisans programına yeni kayıt yaptıran veya okuyan öğrenciler ya da mezun olanlar, aynı alanda olmamak şartıyla ATA-AÖF'e Sınavsız İkinci Üniversite kapsamında 18 Ekim tarihine kadar herhangi bir belge göndermelerine gerek kalmadan kayıtla ilgili bütün işlemlerini online yaparak kayıt olabilme fırsatına sahipler.

Sınavsız ikinci üniversite kapsamında kayıt yaptıracak kişiler soru ve sorunlarına, çağrı merkezi (0850 255 02 82), sosyal medya hesapları (Facebook, Instagram, Twitter), web chat veya mail ([email protected]) gibi iletişim kanalları aracılığıyla en kısa sürede cevap bulabilirler.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin son dönemlerde yapmış olduğu yenilikler ve yatırımlarla her geçen gün büyüyerek ülkemiz eğitim öğretimine önemli katkılar sağladığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, 2018-2019 eğitim öğretim yılında 329 bin olan öğrenci sayısının 2019-2020 eğitim öğretim yılında 365 bine ulaştığını söyledi.

Bu başarının elde edilmesinde ve gerek yurtiçi gerekse yurtdışında tercih edilebilirlik oranını yüksek olmasında başta üniversite yönetimi olmak üzere Açıköğretim Fakültesi yönetiminin ve çalışanlarının önemli katkısı olduğunu belirtti.

Öğrencilerine ülkenin 81 ilinde sınav ve bütünleme imkanı tanıyan AÖF'te 18 Ekim 2019 tarihine kadar İkinci Üniversite kayıtları devam edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber