İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İki kardeşin kullandığı motosiklet kafa kafaya çarpıştı, kardeşler öldü

Kahramanmaraş'ta, iki kardeşin kullandığı motosikletler kafa kafaya çarpıştı. Kazada iki kardeş ölürken, arkalarında oturan iki kuzenleri de ağır yaralandı

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 19 Ekim 2019 09:16, Son Güncelleme : 19 Ekim 2019 08:34
İki kardeşin kullandığı motosiklet kafa kafaya çarpıştı, kardeşler öldü

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde Hasan ve Mustafa Tanrıkulu kardeşlerin kullandığı iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazada iki kardeş öldü, kuzenleri olan iki genç yaralandı. Kaza önceki akşam Türkoğlu ilçesi Kırmakaya mahallesinde meydana geldi.

Plakası belirlenemeyen Hasan Tanrıkulu (17) idaresindeki motosiklet seyir halindeyken karşı yönden gelen kardeşi Mustafa Tanrıkulu'nun (19) kullandığı motosikletle çarpıştı. Motosikletlerin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada Hasan ve kardeşi Mustafa Tanrıkulu öldü, arkalarında oturdukları belirlenen kuzenleri Emre ve Hacı Tanrıkulu ise yaralandı.

Yaralı iki genç, Acil Sağlık ekiplerince Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada ölen iki kardeşin de ehliyetsiz oldukları ortaya çıkarken, yaralılar Emre ve Hacı Tanrıkulu'nun durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kazada iki çocuklarını yitiren İsmail- Medine Tanrıkulu çifti büyük üzüntü yaşadı.

SIRRIBERK ARSLAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber