İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Şanlıurfa, Mardin ve Şırnak'ta 211 köyde eğitime 5 gün ara verildi

Mardin Valiliği, Nusaybin, Kızıltepe ve Artuklu ilçelerinde bulunan 156 köyde eğitime 5 gün ara verildiğini açıkladı. Öte yandan Şırnak Valiliği ise, İdil, Cizre ve Silopi ilçelerinde bulunan 55 köyde okulların 5 gün tatil edildiğini bildirdi. Ayrıca Şanlıurfa'nın sınır ilçeleri olan Ceylanpınar, Akçakale, Suruç ve Birecik'te eğitime verilen ara 5 gün daha uzatıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2019 18:51, Son Güncelleme : 20 Ekim 2019 20:21
Şanlıurfa, Mardin ve Şırnak'ta 211 köyde eğitime 5 gün ara verildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinin tamamı ile Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinin Suriye sınırına yakın yerleşim yerlerinde okullar 5 gün tatil edildi.

Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, Nusaybin ilçesindeki tüm okullar ile Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinin Suriye sınırına yakın yerleşim yerlerindeki toplam 156 okulda 21-25 Ekim 2019 tarihlerinde 5 gün süre ile eğitime ara verildiği belirtildi. Açıklamada, "Eğitime ara verilen okullarımız kaymakamlıklarımız, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından duyurulmuştur" denildi.

Şırnak'ın 55 köyünde eğitime 5 gün ara verildi

Şanlıurfa'nın sınır ilçeleri olan Ceylanpınar, Akçakale, Suruç ve Birecik'te eğitime verilen ara 5 gün daha uzatıldı.

Suriye'nin kuzeyine yönelik gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı dolayısıyla eğitime verilen ara 5 gün daha uzatıldı. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, "09.10.2019 tarihinde başlayan ve başarılı bir şekilde devam eden "Barış Pınarı Harekatı nedeniyle, Ceylanpınar ve Akçakale ilçelerimizdeki tüm okullarda, Suruç ilçemizde Mürşitpınar, Çaykara, Küçük Kendirciler, Eğrice, Çengelli, Aşağı Oylum, Dolaş, Dikmetaş, Fıstıklı, Kesmecik, Şakir Şimşek, Tavşan, Yolaklı, Binatlı, Taşlıkuyu, Küçükova, Molla Hamza, Göleç, Atlılar, Balaban, Deniz, Kaynakçı, Özgören, Özlüce, Tokçalı, İzci, Yıldız, Eskice ve Kovalı ilk ve ortaokullarında, Birecik ilçemizde de; Çiçekalan, Duyduk, Konak, Sakaltutan, Yukarı İncirli, Düzlüce, Aşağı Karkutlu, Göktepe, Bilekli, Güvenir, Eşmeler ve Akarçay ilk ve ortaokullarında, 21-25 Ekim 2019 tarihleri arasında beş (5) gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber