Şehit çocuğu Yusuf'un, Mehmetçiğe mektubu

MSB tarafından düzenlenen basın bilgilendirme toplantısında, MSB Basın ve Halkla İlişkiler Tanıtım Subayı Yarbay Nadide Şebnem Aktop, Barış Pınarı Harekatı'ndaki son gelişmelere ilişkin bilgi verdi. Basın toplantısında, halkın Mehmetçiğe yoğun desteğini anlatan bir video da paylaşıldı. Videoda Mehmetçiğe gönderilen çok sayıda mektubun arasında 3. sınıf öğrencisi Yusuf Cevher Erin'in de mektubu da yer aldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2019 14:53, Son Güncelleme : 22 Ekim 2019 14:55

MSB tarafından düzenlenen basın bilgilendirme toplantısında, MSB Basın ve Halkla İlişkiler Tanıtım Subayı Yarbay Nadide Şebnem Aktop, Barış Pınarı Harekatı'ndaki son gelişmelere ilişkin bilgi verdi.

Şehit çocuğu Yusuf'un Mehmetçiğe mektubu

Basın toplantısında, halkın Mehmetçiğe yoğun desteğini anlatan bir video da paylaşıldı. Videoda Mehmetçiğe gönderilen çok sayıda mektubun arasında 3. sınıf öğrencisi Yusuf Cevher Erin'in de mektubu da yer aldı.

Şehit çocuğu olduğunu belirten Yusuf, mektubunda "Sizi çok seviyorum, annemle size dua ediyoruz. Polis olan babam şehit oldu. Siz şehit olmayın, babamın intikamını alın." ifadelerini kullandı. Mektubu alan askerin "Tüm şehitlerimizin intikamını almak üzere and içtik." sözleri de videoda yer aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber