AK Partili vekil: Kimse iş beğenmiyor

Türkiye'de ekonomik kriz olmadığını belirten AK Parti Milletvekili Halil Etyemez, işsizlik konusunda ise "Kimse iş beğenmiyor, şirketler elaman bulmakta zorluk çekiyor" dedi.

Kaynak : Sözcü
Haber Giriş : 23 Ekim 2019 09:41, Son Güncelleme : 23 Ekim 2019 09:42
AK Partili vekil: Kimse iş beğenmiyor

AK Parti Konya İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan milletvekili Halil Etyemez, Türkiye ekonomisinin dışarıdan müdahalelerle yıpratılmaya çalışıldığını öne sürdü.

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre AK Parti iktidarı boyunca ekonomik anlamda kriz yaşanmadığını iddia eden Etyemez "Bu ülkede 17 yıldır iktidarda bulunan partiyiz. Bugüne kadar ekonomik kriz yaşamamış bir ülkeyiz. Sadece kısa bir dönem ekonomik daralma yaşadık. Bu da dışarıdan bize yapılan müdahalelerle ilgiliydi. Bu ekonomik daralmadan bir an önce toparlanmaya geçişimizin sebebi güçlü başkanlık sistemidir" dedi.

Artan işsizlik rakamlarına da değinen Etyemez, şu yorumda bulundu: "Suriye krizi yaşanmadan önce Konya'da iş adamlarımızla yaptığımız toplantılarda kimsenin iş beğenmediğini belirtip, eleman bulmakta zorluk çektiklerini anlatmışlardı. Buna da şahidiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber