Orgeneral Başbuğ'un bilenmeyen yönü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2007 18:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANKARA (İHA) - Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ'un bilinmeyen bir yönü ortaya çıktı. Orgeneral Başbuğ, akşamları şehit ailelerine taziye ziyaretlerinde bulunurken, karşılarında Kara Kuvvetleri Komutanını gören şehit aileleri, hem gururlanıyor hem de gözyaşlarını tutamıyor.

2008 yılında Genelkurmay Başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ'in hiç bilinmeyen ve şehit yakınlarına duygulu anlar yaşatan bir yanı ortaya çıktı.

Orgeneral Başbuğ, mesaisini tamamladıktan sonra hafta içi veya hafta sonları, akşam saatlerinde makam aracıyla Ankara'nın ara sokaklarından dalıp, bazı ziyaretlerde bulunuyor. Bu ziyaretlerin hepsi Doğu ve Güneydoğu'da teröristlerle girdiği çatışmalarda şehit olan Mehmetçiklerin anne babası, eşi ve çocuklarının

yaşardıkları evlere gerçekleştiriliyor. Bu ziyaretler gizli tutulurken, karşılarında Kara Kuvvetleri Komutanını gören şehit yakınları şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.

Kara Kuvvetleri Komutanı'nın kendilerini ziyaretinden gurur duyan şehit yakınları sanki oğulları askerden dönmüş gibi Kara Kuvvetleri Komutanı Başbuğ'a sarılıp ağlıyorlar. Şehit yakınlarının evinde bir süre kalan ve taziyelerini bildiren Orgeneral Başbuğ, ikramları da olabildiğince geri çevirmiyor. Orgeneral Başbuğ'un ziyaret süresi 15 dakika ile yarım saat arasında değişiyor. Orgeneral Başbuğ'un bu güne kadar Ankara'da hemen hemen bütün şehit ailelerini ziyaret ettiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber