Zabıta teşkilatı 181 yaşında

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2007 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Zabıta Teşkilatı, 181. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutladı. Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda düzenlenen törende zabıtalar, anıta çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Etkinlikler günboyu devam edecek.

Zabıta Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıldönümü nedeniyle, Edirnekapı'daki Avrupa Yakası Bölge Müdürlüğü'nden zabıta araçları bir konvoy oluşturarak çıkış yaptı. Motorsikletli zabıtaların eskortluğunda çıkış yapan zabıta araçları yol boyunca siren çalarak tepe lambalarını yaktı. Çiçekler, flamalar ve bayraklarla süslenen zabıta araçlarına yol kenarındaki vatandaşlarda sevgi gösterisinde bulundu. Taksim'deki tören alanına kadar konvoy eşliğinde giden araçlar ve zabıta memurları daha sonra anıttaki program için yerlerini aldı.

Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda düzenlenen törene İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Muammer Erol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Tahmaz, İlçe Belediyelerin Zabıta müdürleri ve çok sayıda zabıta memuru katıldı. Muammer Erol'un tören mangasını selamlamasının ardından Cumhuriyet Anıtı'na çelenkler bırakıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından anıttaki tören sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber