Bakan Şahin, hamili kart haberlerine ne dedi?

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2007 18:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti'nin dün gerçekleştirilen Meclis Grup Toplantısı'nda iki milletvekillerinin lojman ve işe yerleştirme konularında yazılı olarak talepte bulunduğu Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin basında yer alan 'hamili kart tam gaz' haberlerine ilişkin değerlendirmede bulundular.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, haberde yer alan notun kendisine ulaştığını ancak notu henüz okumadığını belirterek, "Bu tür talepler olabilir. Çünkü bazen bir haksızlığa durumu söz konusu olabiliyor. Ancak ben icra memuru değilim. Bana bir talep gelmesi, bana gelecek her şeyi yapacağım anlamına gelmez" diye konuştu.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ise sık sık bu tür talepler alıp almadığına ilişkin bir soru üzerine, zaman zaman milletvekillerinden ya da vatandaşlardan benzer talepler geldiğini, belki bir haksızlığa uğramış olabileceğini düşünerek talepleri hemen reddetme yoluna gitmediğini söyledi. Gelen talepleri yasal çerçevede incelettiğini ve eğer ortada bir haksızlık varsa haksızlığın giderilmesi için mutlaka ilgililere talimat verdiğini kaydeden Şahin, eğer ortada bir haksızlık yoksa da talepte bulunan kişiyi

arayıp 'talebiniz şu nedenle uygun değildir' dediğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber