Cep telefonları şimdi de kol saatine girdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2007 22:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ESKİŞEHİR (CİHAN)-Baş döndüren teknoloji her geçen gün ilerliyor. İnsanlar ise gelişen teknolojiden yararlanmak için adeta birbirleriyle yarışıyor. Teknolojinin son ürünlerinden biri de kol saatine monte edilen cep telefonları.

Eskişehir'de, cep telefonu satan bir firmanın Uzak Doğu'dan getirdiği kol saati içine monte edilmiş cep telefonu büyük ilgi görüyor. Türkiye'de ilk kez Eskişehir'de piyasaya sürülen ve 500 dolardan satılan kol saati cep telefonları ile bir dokunuşta arama yapıp konuşulabiliyor.

Bilgisayar kablo girişi bulunan kol saati cep telefonunda, fotoğraf yüklemeden müzik dinlemeye kadar tüm imkanlar var. Ceket cebine veya gömlek üzerine takılan alıcı ve verici sayesinde yolda yürürken, bisikletle giderken, otomobil kullanırken ve spor yaparken bile telefonla konuşma yapabiliyorsunuz.

Firma sahibi Mahmut Devrim Taçar, Uzak Doğu'dan getirttiği kol saati cep telefonun bir teknoloji harikası olduğunu söyledi. Taçar, çift bataryaya sahip olan cep telefonu ile bir dokunuşta konuşabildiğini ve dinleme yapılabildiğini belirtti. Bayan ve erkekler için iki ayrı modelin olduğunu ve 500 dolardan sattıkları kol saati cep telefonlarının adeta kapışıldığını anlatan Taçar, "Pahalı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber