Polis memuru, tartıştığı genci karnından vurdu!

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 17 Eylül 2007 10:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİR'de, bir yıllık polis memuru 21 yaşındaki C.Ç. üzerine motosiklet sürdüğünü iddia ettiği 18 yaşındaki İzzet Kaygısız ile önce tartıştı, ardından arkadaşlarının da karıştığı belirtilen kavgada belindeki tabancasıyla Kaygısız'ı karnından vurarak yaraladı.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Eskiizmir Semti 4652 Sokak Sevgi Camisi'nin önünde meydana geldi. İzmir Emniyeti Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli bir yıllık polis memuru C.Ç. yanındaki bir meslektaşı ile izinli gününde, orucunu açtıktan sonra gezmek için dışarı çıktı. C.Ç. ile yanındaki arkadaşı Sevgi Camisi'nin önüne geldiği sırada, fırında çalışan 18 yaşındaki İzzet Kaygısız motosikletiyle birden C.Ç.'nin önüne çıktı. C.Ç., motosikleti bilerek üzerine sürdüğünü sandığı Kaygısız ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kaygısız'ın mahalle arkadaşları da olay yerine geldi. İddiaya göre arkadaşlarının da kendisine müdahale etmeleri üzerine C.Ç. belindeki tabancasıyla Kaygısız'ı karın boşluğundan vurarak yaraladı.

Olayı gören vatandaşların çağırdığı ambulansla, yaralı Kaygısız, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan gençin hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. Kavganın etkisiyle aldığı yumruk darbeleriyle hafif yaralanan polis memuru C.Ç. ayakta yapılan tedavisinin ardından Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber