Müftü, imam ve müezzin kavgası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2007 12:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir camide çıkan tartışmada ilçe müftüsü, cami imamı ve müezzinin birbirlerini darp ettikleri öne sürüldü.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir camide çıkan tartışmada ilçe müftüsü, cami imamı ve müezzinin birbirlerini darp ettikleri öne sürüldü. Alınan bilgiye göre, olay geçen cumartesi günü Cami Orta Mahallesi'ndeki Balhatun Camisi'nde ikindi namazı sonrasında meydana geldi.

Polis kayıtlarına, ''karşılıklı darp olarak'' geçen olayda, müezzin Mustafa Güngör (37) ''müşteki şüpheli'', ilçe müftüsü Yusuf Bingöl (39) ''şüpheli müşteki'', cami imamı Akif Topçu (37) ise ''şüpheli'' olarak yer aldı. Tutanakta, ''aralarında tartışma sonucu kavga çıkan şüpheliler birbirlerini hayati tehlike olmayacak şekilde darp etmişlerdir'' denildi.

Karşılıklı darp olayının cami içerisinde meydana geldiği, önce tartışan tarafların daha sonra birbirlerini darp ettikleri, olayın polise intikal etmesi üzerine konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi. İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl, polis kayıtlarına ''karşılıklı darp'' olarak geçen olayın küçük bir tartışmadan ibaret olduğunu, büyütülecek bir yönünün olmadığını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber