Erdoğan'dan Baykal'a teşekkür mesajı

Erdoğan: Cumhur İttifakındaki ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye, izlediğimiz politikaya verdiği güçlü destek için şahsım, milletin adına şükranlarımı sunuyorum. CHP eski Genel Başkanı Sayın Deniz Baykal'a da, Libya konusunda gösterdiği devlet adamı tavrı için ayrıca teşekkür ediyorum

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Ocak 2020 13:11, Son Güncelleme : 14 Ocak 2020 13:12
Erdoğan'dan Baykal'a teşekkür mesajı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor.

"Ülkenin menfaatlerine sahip çıkmayanları milletimize havale ediyoruz"

Türkiye'nin güvenliğinin Libya'nın, Suriye'nin, Irak'ın, Balkanların, Kafkasya'nın güvenliğinden geçtiğini hala anlamamış olanlara diyecek bir sözümüz bulunmuyor. Ama hamdolsun, milletimiz bu gerçeği görüyor ve bizi destekliyor.

Bu vesileyle, Cumhur İttifakındaki ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye, izlediğimiz politikaya verdiği güçlü destek için şahsım, milletin adına şükranlarımı sunuyorum. CHP eski Genel Başkanı Sayın Deniz Baykal'a da, Libya konusunda gösterdiği devlet adamı tavrı için ayrıca teşekkür ediyorum.

Daha dün "Doğu Akdeniz'de herkes var, Türkiye yok" diyen birileri, bugün ülkemizin Doğu Akdeniz'de attığı adımlara karşı çıkıyorsa da, işte böyle vicdanlı siyasetçiler yapılan işin hakkını maalesef ancak teslim edebiliyor. "Külliyeye giden CHP'li" veya "Putin İstanbul Havalimanına inemedi" yalanına sarıldıkları kadar, ülkenin menfaatlerine sahip çıkmayanları ben milletimize havale ediyorum. Hayata geçirdiğimiz milli politikalara destek veren herkese de teşekkür ediyorum.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber