14.05.2003 tarihinde üst düzey kadrolara yapılan atamalar

Haber Giriş : 14 Mayıs 2003 09:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

14.05.2003 tarihinde üst düzey kadrolara yapılan atamalar

Milli Eğitim Bakanlığı Yozgat Milli Eğitim Müdürü Sezai YILDIRIM başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Afet İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Şahin EROĞLU başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine, Ankara Bayındırlık ve İskan Müdürü M. Akif SAPMAZ atandı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Y Kırıkkale Bayındırlık ve İskan Müdürü Muzaffer AKÇORA ve Niğde Bayındırlık ve İskan Müdürü Alaettin ÖZTÜRK başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Bursa Bayındırlık ve İskan Müdürü Ekrem SÜTÇÜ başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Eğitimi Genel Müdürü Bülent ULUTAŞ, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Amasya İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğüne, Bingöl İl Sanayi ve Ticaret Müdürü Yaşar Erdinç ERZENE atandı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Bingöl İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğüne Amasya İl Sanayi ve Ticaret Müdürü Yusuf ARSLAN atandı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Adıyaman İl Saniyi ve Ticaret Müdürü Mehmet Sait ULUÇAY başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Bitlis İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğüne, Mustafa SARIHAN atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığına, aynı yer İnceleme ve Geliştirme Kurulu Üyesi Kerim TAŞKIRAN atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğine aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Rıza ÇİFTÇİ atandı.

Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Selahattin ÇİMEN atandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber