AKP'li vekil: Bu dönemde köylerin içi de asfaltlanacak

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2007 23:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adalet ve Kalkınma Partisi Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti hükümetinin KÖYDES Projesi'yle kırsalda yol ve şebekeli içme suyu sorununun büyük bir bölümünün çözüldüğünü belirterek, hükümetin bundan sonraki hedefinin, köylerin altyapısı ve iç kesimlerdeki yolların asfaltlanması olduğunu söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM)' tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesi Van'da bulunan ve köy gezilerini sürdüren Türkmenoğlu, dün DSİ 17. Bölge Müdürü Ayhan Yüksel ve Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Muammer Yavuz'la birlikte Edremit İlçesi Çiçekli Beldesi'ne gitti.

Çiçekli Beldesi Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç'ın makamında muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Türkmenoğlu, 22 Temmuz seçimleri öncesi ve sonraki gelişmeleri değerlendirdi.

Seçim sonrası yeni hükümetin kurulması ve ardından da Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısı ile Ankara'ya gitmek zorunda kaldıklarını ifade eden Türkmenoğlu, 6 Eylül'de meclisin tatile girmesiyle başta Milli Bakanı Hüseyin Çelik ve diğer milletvekilleriyle Van'a geldiklerini söyledi.

22 Temmuz seçimler öncesi köy gezilerinde vatandaşların taleplerine karşılık verilen sözleri yerine getirmek amacıyla ilgili daire amirleriyle mahalline giderek sorunları çözmeye çalışacaklarını kaydeden Türkmenoğlu, bu amaçla da Çiçekli beldesine geldiklerini belirtti. Ramazan dolayısı ile vatandaşların da yoğun işleri sebebiyle Çiçekli Belde Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç'ın ve Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Hudeyda Demir'in talepleri sebebiyle belediye de muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi uygun gördüklerini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber