Tatilini öğrencilerine ayıran resim öğretmeni 18 genci üniversiteli yaptı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2007 20:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MARDİN (CİHAN)-Mardin'in Kızıltepe ilçesinde gönüllü olarak öğrencilere resim kursu veren bir öğretmen 18 öğrencisini özel yetenek sınavları ile üniversitelere yerleştirdi.

ÖSS'de son sıralarda bulunan Mardin'de 7 yıldan beri hafta sonlarını Mardinli gençlere adayan ve bugüne kadar 200'den fazla genci üniversiteli yapmayı başaran Kızıltepe Anadolu Lisesi Öğretmeni Hurşit Aydoğan, bu yılda özel yetenek sınavı ile 18 genci üniversiteli yapmayı başardı.

Halk Eğitim Merkezi ve Kızıltepe Kent Konseyi Yerel Gündem 21 tarafından ortaklaşa açılan resim kursunda gönüllü görev alan ve 18 genci çeşitli üniversitelere yerleştirmeyi başaran Aydoğan'a düzenlenen bir tören ile teşekkür belgesi verildi.

Kızıltepe Belediyesi Ana Çocuk Sağlığı Merkezi'nde düzenlenen törene katılan Belediye Başkanı Cihan Sincar, Aydoğan'a teşekkür belgesi verdi.

Başkan Sincar, "Öğretmenimiz hafta sonlarını ayırdığı öğrencilerinden 18'ni çeşitli üniversitelere yerleştirmeyi başardı. Böylesine başarılı ve fedakar bir öğretmene sahip olduğumuz için mutluyuz." dedi.

Sene sonu tatile çıkmayıp, mesleki birikimini gençlerle paylaşmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Aydoğan, gençlere iyi bir gelecek ve güzel bir mesleki başlangıç anlamında katkıda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi Müdür Başyardımcısı Mehmet Tunç ile Yerel Gündem 21 Kent Konseyi genel sekreteri Ahmet Damar ve öğrenci velilerinin de hazır bulunduğu törende; Belediye Başkanı Cihan Sincar üniversite kazanan öğrencilere de çeşitli ödüller verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber