Denizli Milletvekili Yasin Öztürk odasında yaşananlar

Ziyaretçi olarak geldiği Meclis'te İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün odasına çıkan tartışmada, Yasin Öztürk darp edilmeye çalışıldığını, Said D. ise odada hem milletvekili hem de danışman tarafından dövüldüğünü belirtti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Mart 2020 08:22, Son Güncelleme : 23 Mart 2020 02:19
Denizli Milletvekili Yasin Öztürk odasında yaşananlar

Daha önce Orman Genel Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olan Said D, ziyaretçi olarak gittiği TBMM'de, İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün odasına giderek, sosyal medyada aleyhindeki paylaşımları kabul etmediğini belirtti ve vekile tepki gösterdi.

Denizli Milletvekili Yasin Öztürk yaşananları şöyle anlatmıştır: "Koridorda benimle selamlaşıp 'Denizli ile ilgili bir şey anlatacağım' dedi. 'Buyur odama gidelim' dedim. 'Beni hatırladın mı?' diye sorunca, 'Yok' dedim. 'Genel Kurul'da beni gündeme getirmişsin, hatırlamadın mı?' diye tehditkar bir üslupla sordu. Şöyle bakınca fotoğraflardan simasını çıkardım. 'O sözleri size iade etmeye geldim' dedi. 'Hangi sözleri! Sen hem Atatürk düşmanlığı yapacaksın hem de o sözleri gelip burada bana mı iade edeceksin?' diye sordum. Tartışınca sesimiz yükseldiğinden danışmanım odaya geldi. Bana doğru gelince danışmanım müdahale etti, yere düştü. Yerden bana tekme atmaya çalıştı. Aldılar, dışarı götürdüler. Polis geldi, götürdü. Şahsımla ilgili değil, ama Genel Kurul'da yaptığım bir konuşmadan ötürü burada gelip bana hesap sormaya çalıştığı için şikayetçi olacağım."

Tartışılan kişi Said D. ise polisin tutanak altına aldığı olayda, olay günü TBMM'ye gittiğini, vekilin odasına girdiğinde, ona facebooktaki paylaşımları hak etmediğini, kendisine yaptığı hakaretleri aynen iade ettiğini söylediğini belirtmektedir. Said D., bu sözleri söyledikten sonra vekilin yerinden kalkarak kafasına, gözüne ve kulağına yumruk attığını, burnunun ve kulağının kanadığını, odaya giren danışmanın da darp olayına müdahil olarak vekille birlikte kendisini ağır bir şekilde darp ettiklerini iddia etmiştir. Odadan çıktıktan sonra Polis 155'i aradığını, polisin ve TBMM Koruma Dairesi Başkanının geldiğini, koruma dairesi başkanının üstündeki ve yüzündeki kanı gördüğünü, vekili kesinlikle darp etmediğini tam aksine kendisinin darp edildiğini belirtmiştir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber