Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2007 14:45, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan bakanlar kurulu toplantısı sona erdi. Başbakanlık Merkez Binası'nda yapılan Bakanlar Kurulu toplantısı 1 saat 30 dakika sürdü.


Bakanlar Kurulu toplandı

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı.

Başbakanlık Merkez Bina'daki toplantı, saat 12.15'de başladı.

Toplantıda Başbakan Erdoğan'ın ABD gezisi, Anayasa değişikliği çalışmaları, AB süreci ile iç ve dış gelişmelerin ele alınması bekleniyor.

Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Başbakanlık Merkez Binada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 2 saat sürdü.

Başbakan Erdoğan'ın Amerika temasları buradaki görüşmeleri kabinenin ilk gündem maddesini oluşturdu.

Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek toplantı sonrası kabinenin gündemini değerlendirdi ve basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Bugün parlamento açılıyor. Yeni dönemde gündeme gelecek tasarılar ele alındı.

Irak'la yapılan anlaşma ve asayiş olayları da Bakanlar Kurulu toplantısının bir diğer gündem maddesiydi.

Abdüllatif Şener'in hükümete yönelik eleştirilerine de cevap veren Çiçek, "Öncelikle yeni yasama yılı bugün başlıyor. Bir diğer mesele biz 2002 yılında iktidara gelen bir partiyiz. Uyguladığımız bir politika var. Sayın Şener'in de geçen dönem içinde blunduğu aynı programlar sürdürülüyor.

Irak'la yapılan anlaşmaya da değinen Çiçek, anlaşma metninden çıkarılan sıcak takip konusu ile ilgili de "Sıcak takip konusu müzakere edilmeye devam ediyor. Irak ile yapılan anlaşma bu haliyle dahi önemli bir adımdır." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber