Otobüs firmalarında bayram için tüm koltuklar dolmak üzere!

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2007 11:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Duygu Can

Ramazan Bayramı dolayısıyla şehirlerarası otobüs seferi düzenleyen firmalarda büyük yoğunluk yaşandığı, rezervasyonların neredeyse dolmak üzere olduğu bildirildi.

Varan Turizm yetkilileri, AA muhabirine yaptıkları açıklamada, 3 günlük Ramazan Bayramı tatilini tatil yaparak veya akraba ziyaretinde bulunarak değerlendirmek isteyen vatandaşların, 11-12-13-14 Ekim tarihlerindeki şehirlerarası otobüs seferlerine yoğun talep gösterdiğini söyledi.

Vatandaşların herhangi bir sorunla karşılaşmamak için günler öncesinden biletlerini aldıklarını belirten yetkililer, "Rezervasyon işlemlerimiz şu anda kapalı. Biletlerin tamamına yakın bölümü satıldı. Ek seferler de konuldu, ancak onların satışı da yoğun bir şekilde devam ediyor ve bitmek üzere" dedi.

Yetkililer, herhangi bir sıkıntı yaşamak istemeyen vatandaşların büyük bir çoğunluğunun biletlerini gidiş-dönüş aldıklarını dile getirerek, rezervasyonlarını internet üzerinden yapan vatandaşları biletlerini önceden almaları konusunda uyardı.

Kamil Koç Bursa Otogar Müdürü Aydın Tokatlı da otobüs seferlerine özellikle 11 Ekim Perşembe günü için yoğun bir talep olduğunu, arife gününde yer bulamayan vatandaşların bundan sonraki tarihlerde bulabildiği ilk boş yeri aldığını söyledi.

Bayram dönemi için otobüslerin tamamına yakınının neredeyse dolduğunu belirten Tokatlı, şöyle konuştu:

"Şehirlerarası otobüs terminallerinde bayramın yaklaşmasıyla birlikte hareketlilik arttı. Bayrama 10 gün kalmasına rağmen ek seferler için de yoğun bir taleple karşılaşıyoruz. 10 Ekim akşamı ve arife günü için inanılmaz bir yoğunluk var. Bayram bileti satışlarına günler öncesinden başladık. Telefon ve internet üzerinden gerçekleştirilen online satış dolayısıyla biletler haftalar öncesinden satıldı. Elimizdeki tüm kapasiteyi Ramazan Bayramı yoğunluğuna yönlendirdik. Gelen talepler doğrultusunda yeni ek seferler çıkarmayı planlıyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber