TCDD Genel müdürü görevden alınacak

Haber Giriş : 12 Ağustos 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gebze'deki tren kazasını Gürcistan gezisi sırasında öğrendi. Erdoğan'ın sağ kolu Eğemen Bağış basın toplantısı sırasında Erdoğan'a tren kazasıyla ilgili notu iletti. Erdoğan basın toplantısında olması nedeniyle kaza notunu soğukanlılıkla okudu.

Erdoğan Pamukova'daki kazanın ardından Gebze'de meydana gelen tren kazasından dolayı oldukça sinirlendiği öğrenildi. Erdoğan, Ulaştırma Bakanı'nı Gürcistan'dan telefonla arayarak çok sert bir dille bakanı fırçaladığı öğrenildi.

Erdoğan'ın Binali Yıldırım'a, "Binali Bey ne oluyor Allah aşkına. Pamukova'daki kazanın şokunu atlatamamışken böyle bir kazanın yaşanmasını hükümetimiz için açısından hiç iyi olmadı. Derhal gerekeni yapın. Demiryolları Genel Müdürünü görevden alın"talimatını verdiği öğrenildi.

BEN DE İSTİFA EDEBİLİRİM

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın Başbakan Erdoğan'ı zor sakinleştirdiği öğrenildi. Yıldırım'ın "Sayın Başbakan uygun görürseniz ben de istifa edebilirim"dedi. Erdoğan ise "Hayır sizin istifa etmenize gerek yok"dediği öğreildi.

KARAMAN GİDİYOR

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman'ın görevden alınmasına ilişkin kararnamenin hazırlandığı, Başbakan'ın dönüşünden sonra Çankaya'ya gönderileceği belirtildi.

haber10.com

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber