TBMM kütüphanesi internet sitesi açıldı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Ekim 2007 09:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

http://www.tbmm.gov.tr/kutuphane/

adresinden TBMM Kütüphanesi ile ilgili pek çok bilgiye ulaşmak mümkün.

TBMM Kütüphanesi internet sitesi açıldı. Okuyucuyla buluşma yollarına bir yenisini ekleyen TBMM Kütüphanesi, artık internet üzerinden de hizmet verecek.

Daha önce TBMM'nin resmi internet sitesi üzerinden kitap arama hizmeti veren TBMM Kütüphanesi, yeni internet sitesiyle okuyucuya merhaba diyor.

http://www.tbmm.gov.tr/kutuphane/ adresiyle, yönetmelik taramalarından yeni yayın listelerine TBMM Kütüphanesi'nin tarihçesine kadar pek çok bilgiye ulaşmak mümkün. Yeni açılan sitede kitap aramanın yanısıra, katalog taraması, e-kaynak gibi hizmetler de sağlanıyor.

KULLANICILARLA İNTERAKTİF İLİŞKİ?

Kütüphane Müdürü Dr. Erol Yılmaz, uygulamanın bir ilk olduğunu ve kullanıcılardan gelecek her türlü eleştiri ve öneriye açık olduklarını belirtti. Temel hedeflerden birinin 'kullanıcı merkezli kütüphane' yapısını kurmak olduğunu vurgulayan Yılmaz, kütüphane ve bilgi hizmetlerinde kaliteyi artırmak hedefinin kullanıcı memnuniyetine bağlı olduğuna dikkat çekti.

SİTE ÖNERİLERE AÇIK

TBMM Kütüphanesi'nde bulunan yayınlara ve elektronik veri tabanlarına bu siteden erişmek mümkün. Anasayfada bulunan 'Önerileriniz' bağlantısı ise kullanıcılarla kurulacak interaktif ilişkinin adımlarından biri.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber