Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2007 15:24, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleşen toplantı, 3 saat 10 dakika sürdü.

Hükümet Sözcüsü, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek toplantıdan sonra yaptığı açıklamada, Terörle Mücadele Yüksek Kurulu'nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yarın saat 10.00'da toplanacağını bildirdi.

Hükümet Sözcüsü Çiçek: Her türlü ihtimali soğukkanlı bir şekilde ele aldık

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, teröre karşı hiçbir tedbir alınmadığı yönünde kamuoyunda biz izlenimin oluştuğunu belirten Çiçek, bugüne kadar alınması gereken ne tedbir var ise bunu almaya çalıştıklarını söyledi.

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası basın mensuplarının karşısına geçen Çiçek, soğukkanlı olarak her türlü ihtimali görüştüklerini ifade etti.

Terör gibi karmaşık bir konuyu görüştüklerini kaydeden Çiçek, şöyle konuştu:

"Bir tek tedbir alınırsa bu konu çözülecekmiş gibi konuşuluyor. Geçtiğimiz yıl Milli Güvenlik Kurulu'nda terörle mücadele konusunda acil eylem planı bir kez daha güncellenmişti. Ne gibi önlemler alırsak böyle tehlikeleri ülkemizin önünde bertaraf edebiliriz. Bunları görüştük.

Vatandaşımız şundan emin olsun ki bir siyasi irade eksikliği söz konusu değildir. Aldığımız tedbirin sizi ne kadar sonuca götürecek. Bu tedbirlerin sonucu ne gibi katkı yapacağını düşünmek zorundayız."

Hükümet'in alınacak her türlü tedbiri almakta bir tereddüdü bulunmadığının altını çizen Çiçek, "Alacağımız tedbirin sonuca ne kadar etki edeceğini düşünmek zorundayız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber