İran otomobilleri Batman'da.../Resimli

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2007 20:53, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

İRAN OTOMOBİLLERİ BATMAN'DA

- BATMAN'DA, SAMAND LX MODELİ OTOMOBİLLER 19 BİN 900 YTL, SAMAND OTOMOBİLLERİ İSE 16 BİN 900 YTL'DEN SATIŞA SUNULDU

- YAŞAR OTO MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ MELİH ERMAN TABİER, 30'UN ÜZERİNDE SİPARİŞ ALDIKLARINI BELİRTTİ

ZEKİ GÜN - M. ŞÜKRÜ YILDIRIM

BATMAN (İHA) - İran'da üretilen Samand ve Samand Lx modeli otomobiller, Batman'da satışa sunuldu.

Her türlü konforun bulunduğu otomobillerden düz Samand modeli 16 bin 900 YTL'den satışa sunulurken, daha konforlu olan Samand Lx ise 19 bin 900 YTL'den satışa çıkarıldı. İran otomobillerini satan Yaşar Oto Müşteri Temsilcisi Melih Erman Tabier, şu ana kadar 30'un üzerinde sipariş aldıklarını kaydetti. İran otomobillerinin çok konforlu olduğunu belirten Tabier, araçların içinin deri olduğunu, MP3 çalar, ABS, hava yastığı gibi her türlü dolanımın mevcut olduğunu ve araçlarda güvenlik kodunun bulunduğunu

söyledi. Güvenlik kodu girilmeden araçların çalışmadığını ifade eden Tabier, fiyatların Türkiye'ye özel olduğunu söyledi. Tabier, yakın bir zamanda Türkiye yollarında Samand markalı araçların görülebileceğini dile getirerek, "Artık trafiğe yavaş yavaş çıkmaya başlıyoruz" dedi.

Samand modeli otomobil almak için oto galerisine gelen müşterilerden Engin Naz, araçları beğendiğini söyledi. Araç konforunun mükemmel olduğunu ifade eden Naz, araç fiyatlarının ise çok ucuz olduğunu ve 2 tane almayı düşündüğünü belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber