Çubukçu, yuvadaki çocuklarla bayramlaştı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2007 20:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Eyüp Çocuk Yuvası'nı ziyaret ederek kimsesiz çocuklarla bayramlaştı. Bakan Çubukçu ayrılırken yurtta kalan çocukların "yine gel" istekleriyle karşılaştı.

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Eyüp Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti. AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu ve Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç ile birlikte yurdu ziyaret eden Çubukçu, çocuklarla yakından ilgilendi. Çocuklara sarılarak öpen Çubukçu, çocukların "yine gelin" istekleriyle karşılaştı. Bu isteğe karşı Bakan Çubukçu yine geleceği karşılığını verdi. Çocuklarla sohbet eden ve yurdu gezen Çubukçu daha sonra yurt hakkında bilgi aldı. Bakanlık korumaları da çocuklara hediyeler dağıttı.

Yuvalardaki çocukların da bayram coşkusunu yaşadıklarını ifade eden Çubukçu, bu sene yeni bir uygulama başlattıklarını söyledi. Bakan Çubukçu, "Artık çocuklarımız kurumlara giderek bayramlaşıyorlar. Bugün gittiler, yarın da gidecekler. Çocuklarla birlikte bizler de mutluyuz. Ümit ediyorumki buralar sadece bayramlarda ilgi gösterilen kurumlar olmaz. Gençlerimizin, kadınlarımızın gönüllü olarak bu kurumlarla ilgilenmeleri, buraların geleceği açısından son derece önemli. Bu çocuklar hepimize emanet." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber