Bilgisayarın yeni şekli miniBIG

Kaynak : Türkiye
Haber Giriş : 13 Ekim 2007 11:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Evinizde, salonunuzda ya da oturma odanızdaki televizyonun altında, tam DVD oynatıcınızın durduğu yerde çok şık küçük bir kutu hayal edin. Şimdi bu kutunun en ileri bilgisayar teknolojisine sahip olduğunu ve onunla televizyon yayınlarını kaydedip internete bağlanabileceğinizi, onu film ve müzik deposu olarak kullanabileceğinizi düşünün. Arçelik A.Ş.'ye ait, tüketici elektroniği sektörünün lider markası Beko, işte bunu hayal ederek miniBIG'i yaptı. Tamamen eğlence odaklı olan miniBIG, büyük ekran LCD ya da plazma televizyonda oyun oynanmasına da imkan sağlıyor. Beko miniBIG'in şık ve sessiz kasası sayesinde tüketiciler, oturma odalarında fan gürültüsü olmadan bilgisayar keyfini yaşarken, kablosuz klavye ve uzaktan kumanda ile rahatça oturarak eğlencenin keyfine varacak.

Oturma odasında eğlence kutusu

Beko miniBIG ile, ister film izleyin, ister müzik dinleyin, isterseniz dijital fotoğraflarınızı saklayın veya oyun oynayın, ama bilgisayarınızı eskiden kullandığınız gibi kullanmayı unutun. Beko miniBIG ile DVD filmleri yüksek kalitede izleyebileceğiniz gibi, televizyon yayınlarını da kaydedebileceksiniz. Size özel menüleri sayesinde çok donanımlı bir müzik setinden daha fazlasını yaşatacak olan miniBIG sayesinde, dijital fotoğraf makinenizle çektiğiniz resimleri, bilgisayarınızdaki albümlerde saklayabilecek ve oturma odanızda ailece tekrar tekrar görme şansına sahip olacaksınız. Beko miniBIG ile, internet dünyasının sunduğu tüm iletişim imkanlarından da sınırsız yararlanabileceksiniz. Kablosuz bağlantı özelliği ile internet ağının olduğu her yerde kullanabileceğiniz Beko miniBIG'in web kamerası ve diğer USB aygıtları ile tam uyumluluğu sayesinde, büyük ekran LCD ya da Plazma televizyonunuzda sevdikleriniz ile görüntülü sohbet etme şansına sahip olacaksınız.

İş canavarı küçük kutu

İsterseniz, tam bir iş canavarına dönüşen bu minik kutu ile, iş yerinizdeki ya da evinizdeki eski tip bilgisayarlarınızla yaptığınız işlerin çok daha fazlasını, çok daha keyifli bir şekilde, oturma odanızın rahatlığında ve büyük ekranda çıkartacaksınız. Salonunuzda ya da oturma odanızdaki televizyonun altında, tam DVD oynatıcınızın durduğu yerdeki küçük siyah bir kutu, bilgisayar teknolojisinin geldiği en son noktayı, ancak bu kadar şık bir tasarımla size getirebilirdi. Sade, modern ve çekici hatları, metalik siyah dış yüzeyi ve ayna etkisi veren ön paneli ile miniBIG tam bir salon aksesuarı. Beko miniBIG'i kullanmak için, LCD ya da Plazma televizyonunuzun DVI ya da VGA girişine bağladıktan sonra, açma tuşuna basmanız yeterli. MiniBIG arka planda çalışırken, siz televizyon izleyebilir, hatta televizyon yayınlarınızı kaydedebilirsiniz. Sahip olduğu Intel'in en üstün işlemci teknolojisi olan Centrino Duo platformu sayesinde, önceki işlemci teknolojilerine göre yüzde 30'a varan elektrik tasarrufuyla miniBIG, tam bir enerji cimrisi. Bu, miniBIG'i oluşturan elektronik devrelerin çok daha az ısınması ve ürününüzü yıllar boyu güvenle kullanabileceğiniz anlamına da geliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber