Alkollü sürücü, polis otosuna çarpıp, takla attı: 2'si polis 7 yaralı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 13 Ekim 2007 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KIRIKKALE Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekibinin otomobiline devriye gezdiği sırada şoförü alkollü olduğu tesbit edilen bir otomobil hızla çarpıp, takla attı. Kazada, 2'si polis memuru olmak üzere 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Kırıkkale'nin Atatürk Bulvarı ile İstasyon kavşağının kesiştiği noktada meydana geldi. Gece devriyesinde bulunan polis memuru Tahir Akar'ın kullandığı 71 AD 829 plakalı resmi otomobile, aşırı hız yapan, ehliyetsiz ve alkollü olduğu tespit edilen Battal Zengin yönetimindeki 06 YD 420 otomobil hızla arkadan çarptı, ardından düz yolda takla atarak durabildi.

Kazada, polis otomobilinde bulunan Tahir Akar ve Nihat İkizoğlu, yaralı olarak Kırıkkale Tıp Fakültesi'nde, alkollü oldukları belirlenen özel otomobildeki yaralı Battal Zengin, Tuncay Aslıyüce, Hasan Tekeli, Seçkin Avcı ve Murat Arslan ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazanın, otomobil sürücüsünün aşırı alkollü olarak kavşağa hızla girmesi sonucu meydana geldiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber