Eskişehir ve Mersin'e Media Markt

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2007 09:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Teknoloji marketi Media Markt'ın açılışında 'indirimli satış' sebebiyle meydana gelen izdiham tartışmalarına şirketin İstanbul Genel Müdürü Mustafa Altındağ'dan iddialı bir yorum geldi.

Media Markt'ın pazara girmesiyle ürünlerin fiyat yapılarında değişiklik olduğunu belirten Altındağ, rekabetle birlikte diğer oyuncuların da buna göre yerini belirleyeceğini söyledi. Elektronik mağazacılıkta ezber bozmaya kararlı görünen Alman şirket, fiyat politikasında rakiplerine önderlik etmeyi planlıyor.

Türkiye'deki ilk elektronik mağazasını geçtiğimiz günlerde İstanbul Ümraniye'de açan Media Markt, tüketicilerin ilgisinden memnun. Açılıştaki sıkıntıların ardından artık herkesin rahatça alışveriş yapabileceği bir ortama dönüldüğünü açıklayan İstanbul Genel Müdürü Mustafa Altındağ, yoğun ilginin beklentilerin üzerinde olduğunu kaydetti. Altındağ, promosyonlu satışlarla ve ilginç reklam kampanyalarıyla alışılagelmişin dışına çıkmayı amaçlayan mağazanın 'en iyi fiyat' politikasını sürdüreceğini ifade etti. Deneyimli yönetici, rekabet içerisinde kimin en iyi olduğuna, kimden alışveriş yapmada en büyük fayda sağladığına, müşterinin karar vereceğini belirterek, "Ama işte orada iddialıyız. Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'de de bir numara olma hedefimiz çok açık ve nettir." dedi. Mevcut olduğu ülkelerde rekabeti tetikleyerek pazarın kızışmasına neden olan şirketin, 30 yıldır kendi çıkardığı formatta Avrupa liderliğini üstlendiğini dile getiren Altındağ'a göre, bundan tüketici, tedarikçi ve bütün pazar faydalanıyor. Elektronik market zinciri, 45 bini aşkın ürün çeşitliliğini bir arada bulundurmasıyla da Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. Her bütçeye uygun bir ürün yelpazesi hazırlandığını anlatan Altındağ, şöyle devam etti: "Bu kadar ürün içinde herkesin mutlaka kendisine doğru gelebilecek tarzda ürün bulması çok mümkün. Bunu geliştirmek istiyoruz. Önümüzdeki dönem hedef, iki katı büyük mağazalar."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber