Polisten, esnafın derdine derman için anket çalışması

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ekim 2007 22:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, esnafların sorunlarına çözüm üretmek amacıyla anket düzenledi.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü, esnafların sorunlarına çözüm üretmek amacıyla "Toplum Destekli Polis Projesi" kapsamında "Misafiriniz Polis" sloganıyla anket yaptı. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri esnafları dolaşarak anket formlarını doldurdu. Önleyici Hizmetler Şube Müdür Yardımcısı Hakan Aga'nın önderliğindeki polisler, esnafları tek tek dolaşarak anket formlarını dağıttılar. Esnaflarla sohbet eden ve birlikte çay içen polisler, proje hakkında da bilgiler verdi.

Önleyici Hizmetler Şube Müdürü Ayhan Arslan, amaçlarının, esnafların sorunlarını bire bir dinleyerek çözümleri için eylem planı oluşturmak olduğunu söyledi. Arslan, merkez ilçeye bağlı beldelerde yaklaşık 2 bin civarında anket formu dağıtacaklarını belirterek, "Vatandaşa hizmeti kendisine amaç edinen polis teşkilatı olarak, esnaflarımızın dertlerini, sıkıntılarını dile getirebilmeleri amacıyla anket çalışması düzenledik. Esnaflarımız yoğun işleri nedeniyle bizlere gelmediği için biz onların işyerlerine gidiyoruz. İlimizin genel asayiş ve trafik düzeni hakkında esnaflarımızın düşüncelerini ve çözüm önerilerini almayı hedefliyoruz. Anket formlarını toplayarak görüş ve önerileri en üst seviyede değerlendireceğiz. Gerekli tedbirleri ilgili kurumlarla koordineli şekilde alacağız. Bu anketin bize yardımcı olacağını ümit ediyorum" dedi.

Polisin anket uygulamasından memnun kalan esnaf ise kentin en büyük sorunlarının başında trafik ve ulaşımın geldiği yönünde görüş bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber