İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Curhurbaşkanı ve 5 Bakan'dan şehit polis için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Kurum, Bakan Gül, Bakan Koca, Bakan Selçuk ve Bakan Albayrak şehit polis memuru için taziye mesajı yayımladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Mayıs 2020 19:15, Son Güncelleme : 30 Mayıs 2020 20:36
Curhurbaşkanı ve 5 Bakan'dan şehit polis için taziye mesajı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır ve Hakkari'de şehit olan güvenlik görevlileri için başsağlığı mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Diyarbakır'da silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memurumuz Atakan Arslan ile Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Uğur Bora ve Piyade Er Mehmet Günay'a Allah'tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun.

Ülkemize yönelik terör tehdidi sona erene, son terörist etkisiz hale getirilene kadar terörle mücadelemiz kesintisiz ve kararlı bir şekilde devam edecektir. Rabbim kahraman güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde dur ihtarına uymayan bir zanlının açtığı ateş sonucu bir polisimiz şehit düştü. Şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan taziye mesajı

Diyarbakır'da görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polisimiz Atakan Arslan'a Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Dualarımız, huzurumuz için canlarını siper eden tüm güvenlik güçlerimizle birlikte... Milletimizin başı sağ olsun.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan taziye mesajı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde polisimiz Atakan Arslan görevi sırasında uğradığı silahlı saldırıyla hayatını kaybetti. 1 çocuk babası olduğunu öğrendik. Acımız büyük. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine, meslektaşlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan taziye mesajı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde görevi sırasında uğradığı hain saldırı sonucu şehit olan polis memurumuz Atakan Arslan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den taziye mesajı

Diyarbakır'da görevi başında şehit olan Polis Memuru Atakan Arslan'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve yakınlarına sabrı cemil diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber