Kimlikleri belirlenen şehitlerin isimleri

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2007 15:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Yüksekova Dağlıca bölgesinde terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit olan 12 askerin kimlikleri belli oldu.

İşte şehit askerlerin isimleri:

Piyade Astsubay Mehmet BOZKURT

Astsubay Çavuş SONER ÖZÜBEK

Uzman Çavuş Mustafa UYSAL

Çavuş Selçuk GÜRDAL

Er Lokman EKER

Er Yavuz ÖZTÜRK

Er Zekeriya YATI

Er Abdurrahman DOĞAN

Er İrfan BEYAZ

Er Vedat KUTLUCA

Er Samet SARAÇ

Er Mehmet CÜCÜK

ŞEHİTLERDEN BİRİSİ AYDINLI

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca köyü mevkiinde askeri birliğe düzenlenen terör saldırısında şehit edilen 12 askerden birisinin Aydınlı olduğu öğrenildi.

Askeri yetkililerden alınan bilgilere göre, şehit olan bu asker Söke ilçesi merkez nüfusuna kayıtlı olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Uysal.

12 ŞEHİDİN İKİSİ AFYONKARAHİSARLI

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca köyü mevkiinde düzenlenen terör saldırısında şehit edilen 12 askerden ikisinin Afyonkarahisarlı olduğu öğrenildi.

Bu askerlerin Dinar ilçesine bağlı Durkaya köyünden Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal ve Göçerli köyünden Piyade Er Yavuz Öztürk olduğu kaydedildi.

ŞEHİT OLAN ASKERLERDEN BİRİSİ YOZGAT MERKEZE BAĞLI BUZACIOĞLU KÖYÜNDEN

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde askeri birliğe düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerden birisinin Yozgat merkeze bağlı Buzacıoğlu köyünden Lokman Eker olduğu bildirildi.

Tezkeresine bir 7 hafta kaldığı öğrenilen şehit askerin şehadet haberi henüz anne ve babasına verilmediği öğrenildi. Askeri yetkililerin gelmesi beklenen köyde yeğeninin şehit olduğu haberini alan amca, telefon başında baygınlık geçirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber