AKP'li vekil: Asker bu gece girebilir

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 21 Ekim 2007 15:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Milletvekili Avni Doğan, Erdoğan'ın elinin düğmede olduğunu belirterek, ?Türkiye Kuzey Irak'a girecek. Bu gece de olabilir, birkaç gün içinde de olabilir. Ama olacak? dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, Hakkari'deki hain saldırıda 12 askerin şehit edilmesinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinin düğmede olduğunu belirterek, ?Hakkari'deki olaydan sonra Türkiye Kuzey Irak'a girecek. Bu gece de olabilir, birkaç gün içinde de olabilir. Ama olacak? dedi.

Referandum nedeniyle memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'ne gelen AKP Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, şehit haberiyle yıkıldığını söyledi. Saldırının arkasında başka güçlerin olduğuna inandığını belirten Doğan, şöyle devam etti:

?Bugün Türkiye'nin tarihinde çok önemli bir gün. Çünkü belki bu şafaktan itibaren yeni bir süreç başlayabilir. Türkiye, korkarım bir tuzağa çekiliyor. Bu terör eylemleri, 3 kuruşluk bir terör örgütünün yapabileceği eylemler değil. Bunun arkasında çok güçlü ülkelerin, istihbarat örgütlerinin olduğu kanaatindeyim. Zannediyorum, Türkiye bir kavganın, bir mücadelenin, bir savaşın sürecinde. Bundan sonra gözümüzü buraya dikmeliyiz. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne, Türkiye Cumhuriyeti'ne, bu terörle ve terörün arkasındaki namussuz güçlerle mücadelesinde çok büyük destek vermeliyiz. Bu Türkiye'nin geleceği için çok önemlidir.?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinin düğmede olduğunu söyleyen Milletvekili Avni Doğan, ?Hakkari'deki olaydan sonra Türkiye Kuzey Irak'a girecek. Bu gece de olabilir, birkaç gün içinde de olabilir. Ama olacak? dedi.

Hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber