Başbakanlık'taki terör zirvesi sona erdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2007 17:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen 'terör' zirvesi sona erdi.

Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleştirilen toplantı 1 saat 15 dakika sürdü. Başbakan Erdoğan başkanlığındaki toplantıya, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, MİT Müsteşarı Emre Taner, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal ve İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Şehabettin Harput katıldı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında bugün saat 20.00'de Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilecek zirve öncesinde, terörle mücadelede

atılacak somut adımlar Başbakanlık'taki toplantıda değerlendirildi. Sınır ötesi operasyonla ilgili yetki tezkeresinin Meclis'te kabul edilmesinin ardından Türkiye'nin harekete geçip geçmeyeceği konusunda bugün akşam Çankaya Köşkü'nde yapılacak zirvede bir kararın çıkması bekleniyor.

Başbakan Erdoğan'ın, Başbakanlık'taki 'terör' zirvesinin ardından Başbakan Yardımcısı Çiçek ve İçişleri Bakanı Atalay ile toplantıya devam ettiği öğrenildi. Zirveye ilişkin açıklama yapılıp yapılmayacağı ise henüz netleşmedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber