Sol bacağını kaybetti, yine de öğretmen olmak istiyor

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 22 Ekim 2007 08:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yine de öğretmenlik yapmak istiyor

Öğretmen adayı Deniz, kaza geçirdi. Baygınlık geçiren genç kız uyandığında sol bacağını kaybetmişti. Şimdi ise göreve başlayacağı günü hayal ederek acılarını dindiriyor....

Geçirdiği kaza sonucu bir ayağını kaybeden öğretmen adayının dramı yürekleri yaktı. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden 2003 yılında mezun olan Deniz Toprak (26), kadrolu öğretmen olmak için bekleyen 200 bin kişiden biriydi. Toprak, 1 ay önce bir dershanenin broşürlerini dağıtıyordu. Bu sırada rakip dershanenin sahibi, "Burada broşür dağıtamazsınız" diyerek otomobilini Toprak'ın üzerine sürdü. Talihsiz kız duvar ve araç arasında sıkıştı.

Olayın ardından baygınlık geçiren Toprak, Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazadan 5 saat sonra ameliyata alınan talihsiz gencin sol bacağı diz üzerinden kesilmek zorunda kaldı. Kendine geldiğinde bacağının kesilmiş olduğunu fark eden Toprak, "Olayın ardından 2 gün sonra kendime geldim. Uyandığımda sol bacağım yoktu. Tedavim tamamlandıktan sonra tek hayalim olan öğretmenliği yapacağım" diyerek acılarını hafifletmeye çalıştığını ifade etti.

Müslim SARIYAR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber