Orman işçilerinde kadro sevinci

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2007 20:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- MUĞLA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ EMRİNDE GEÇİCİ İŞÇİ OLARAK ÇALIŞAN BİN 787 ORMAN İŞÇİSİ KADRO SEVİNCİ YAŞADI

- MUĞLA ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ İBRAHİM AYDIN, BİN 735'İ İŞÇİ VE 52'Sİ SÖZLEŞMELİ OLMAK ÜZERE TOPLAM BİN 787 GEÇİCİ PERSONELİN KADROYA GEÇİRİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

BEKİR TOSUN

MUĞLA (İHA) - Kamuda çalışan geçici işçilere yönelik başlatılan kadro çalışmaları kapsamında orman teşkilatında çalışan geçici işçiler kadroya geçti. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü emrinde çalışan 1787 geçici işçi kadrolu oldu. Nisan ayında çıkarılan kanunla kabul edilen kamuda çalışan geçici personelin kadroya geçirilmesi çalışmaları sonuçlandı. Bu kapsamda Muğla Orman Bölge Müdürlüğü emrinde çalışan 1787 geçici işçi artık kadrolu oldu.

Geçici işçilerin kadroya geçmesi nedeniyle sendika ve işçi temsilcileri tarafından Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde davullu zurnalı etkinlik planlanmıştı. Ancak hafta sonu gelişen olayların ardından bu etkinlik iptal edildi.

Orman Bölge Müdürlüğü yemekhanesinde toplanan yaklaşık 200 işçi Hakkari Dağlıca'da şehit düşen askerler için saygı duruşunda bulundu ve şehitler içi dua etti. Burada konuşan Muğla Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, geçici işçilerin kadroya geçirilmesi çalışmalarının tamamlandığını ve bölge müdürlüğüne gelen yazıyla 1787 geçici işçinin kadrolu olduğunu söyledi.

Bölge Müdürü Aydın, "Sanırım işçilerimiz bu kadroları için bir eğlence planlamışlardı. Ama hafta sonu Hakkari'den gelen acı haber bu etkinliğin iptal edilmesini neden oldu. Aslında bugün Orman Bölge Müdürlüğümüzde bir anlamda işçilerimizin bayramı olacaktı. Ancak hain eli kanlı terör örgütü ramazan bayramı öncesi Şırnak'ta 13 askerimizi şehit ederek Ramazan Bayramımızı, iki gün öncede Hakkari'de 12 askerimizi şehit ederek işçilerimizin bayramını zehir etti" dedi.

Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, kadroya geçen işçilerin bundan sonra orman teşkilatı için daha verimli çalışacaklarını inandığını belirterek, tüm işçilere kadrolarının hayırlı olmasını diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber