Ege Üniversitesi'nde gerginlik

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Ekim 2007 14:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ege Üniversitesi kampüsündeki 1 No'lu yemekhanede karşıt görüşlü öğrenciler arasında arbede yaşandı. Terör olaylarını protesto eden bir öğrenci karşıt görüşlü bir grubun saldırısına uğradı.

Ege Üniversitesi'nde Hakkari'deki terör saldırılarını protesto etmek isteyen öğrenciler ile karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada, bir erkek öğrenci dövüldü. Terör saldırılarını protesto eden öğrencilere sloganlarla karşılık veren karşıt görüşlü bir grup, yemekhanede tartakladıkları erkek öğrencinin üstüne sandalye ve masa fırlattı. Yerde kalan erkek öğrencinin cebindeki çakıyı çıkarması ile karşıt görüşlü öğrenciler alandan uzaklaştırıldı. Karşıt görüşlü öğrenciler arbedenin ardından

sloganlar atarak uzaklaştı.

Kampüste toplanan çok sayıda öğrenci terör olaylarını protesto edip yasadışı örgüt aleyhine sloganlar attı. Şehitler için saygı duruşunda bulunan öğrenciler İstiklal Marşı okuyup kampüs içinde yürüyüşe geçti. Çevik kuvvet ekiplerinin önlem aldığı kampüste ellerinde Türk bayrakları ile teröre lanet okuyan öğrenciler, karşıt görüşlü öğrencilere de tepki gösterdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber