İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

81 ilde şehit babası ve gazilere 'Babalar Günü' ziyareti

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Babalar Günü dolayısıyla 81 ilde 9 bin 232 şehit babası ve gazinin ziyaret edildiğini duyurdu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Haziran 2020 16:30, Son Güncelleme : 21 Haziran 2020 16:51
81 ilde şehit babası ve gazilere 'Babalar Günü' ziyareti

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ekipleri, Babalar Günü'nde 81 ilde şehit babalarını ve gazileri ziyaret etti.

Ziyaretlerde duygusal anlar yaşandı. Sürpriz ziyaretler, şehit babalarını duygulandırdı. 81 ilde toplam 9 bin 232 şehit babası ve gaziye ulaşarak, Babalar Günü'nü kutlayan ekipler, şehit babalarına almanak hediye etti. Ziyaretlerde ve telefonla yapılan görüşmelerde Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'un Babalar Günü mesajı da şehit ve gazi babalarına iletildi. Bakanlık ayrıca bazı şehit babalarını telefonla ararken, ulaşılamayanlara da kısa mesaj göndererek, Babalar Günü'nü kutladı.

Şehit Gökhan Yaşartürk'ün babası Hacı Ahmet Yasartürk, kendisine gelen mesaja, "Sağ olun, babalar günü aklımda bile değildi, elemanlarınız gelip hatırlattı. Allah vatanımızı korusun, milletimize dirlik düzen versin. Allah, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı her türlü hastalıktan, kötülükten, kazalardan korusun. Ömrüne bereket versin. Selamlar" diye cevap verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber