Kayıp askerin babası, DTP'den yardım istedi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ekim 2007 16:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Terör örgütünün elinde olduğuna dair internet sitelerinde fotoğrafı yayınlanan Gaziantepli Er İrfan Beyaz'ın babası Halil Beyaz, oğullarının kurtulması için DTP'den yardım istedi. Baba Beyaz DTP ile bağlantılarını CHP Şahinbey eski İlçe Başkanı Avukat Deniz Kurtoğlu'nun sağladığını söyledi.

Hakkari'nin Dağlıca mevkiinde askeri birliğe yapılan ve 12 askerin şehit olduğu saldırının sonunda kendisinden haber alınamayan Gaziantepli Er İrfan Beyaz'ın ailesi Avukat Deniz Kurtoğlu aracılığıyla DTP Diyarbakır Milletvekili Akın Birdal'dan yardım istediklerini doğruladı.

İrfan Beyaz'ın babası Halil Beyaz , oğullarını kurtarmak için her yolu deneyeceklerini belirtti. Beyaz, "Başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere aile dostumuz Avukat Deniz Kurtoğlu aracılığıyla oğlumuzun kurtarılması için DTP Diyarbakır Milletvekili Akın Birdal'a başvurduk." dedi.

Çocuğunun yaşadığını ve sağlıklı bir şekilde olduğunu fotoğraflarda gördüklerini belirten baba Halil Beyaz, "Teröristlerin çocuğumuza bir şey yapmadan göndermesini umut ediyorum. Çocuğumuza eziyet etmemeleri teröristlerin vicdanlarına kalmış. Çocuğumuzun geri döneceğinden ümitliyiz." şeklinde konuştu.

Avukat Cengiz Kurtoğlu ve kayıp askerin babası Halil Beyaz, yarın detaylı bilgi vermek için Kurtoğlu'nun bürosunda basın toplantısı yapacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber