İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

1 ayda 10 milyar liralık 7 bine yakın konut sattı

Konut satışlarında büyük hareket devam ediyor. 1 Haziran'da kamu bankalarının 1 yıl ödemesiz düşük konut kredi faizi hamlesiyle beraber ikinci büyük kampanyayı da 2 Haziran'da Emlak Konut GYO devreye almıştı.

Haber Giriş : 02 Temmuz 2020 08:04, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
1 ayda 10 milyar liralık 7 bine yakın konut sattı

Milliyet'ten Duygu Erdoğan'ın haberine göre: Kampanyaya göre Emlak Konut GYO, projelerinde önce liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor. Daha sonra yüzde 5 peşinat veren tüketici, yüzde 15'lik ödemeyi 24. ayda yapıyor. Toplam tutarın yüzde 80'i için de banka kredisi kullanılıyor. Vade oranları ise yüzde 0.69'dan başlıyor. Üçüncü yılda başlayan taksit ödemeleri tüketici için önemli bir fırsat oluşturuyor.

Fırsat sürüyor

Kampanyanın gelecek dönemler için sürekliliğinin de sağlanması planlanıyor. Şartlar değişse de tüketici için önemli fırsatlar sunulmaya devam edecek.

Kampanya kapsamında Emlak Konut GYO'nun çeşitli şehirlerdeki teslime hazır ve yapımı devam eden projeleri yer alıyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Yalova, Konya, Denizli ve Niğde'deki projelerde 10 bin konut yer alıyor. Yoğun ilgi nedeniyle bazı projelerde tüm satışlar da bu sürede tamamlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber